Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó. |
Fecha actual : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
01/02/2017 |
Tipo de producción científica : |
Tesis |
Autor : |
SCAGLIA, G. |
Afiliación : |
GUILLERMO SCAGLIA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Effect of level of fish meal on intake and performance in calves grazing sorghum: thesis Master of Science. |
Fecha de publicación : |
1994 |
Fuente / Imprenta : |
Texas: Texas AyM University, 1994. |
Páginas : |
69 p. |
Idioma : |
Inglés |
Contenido : |
The objective of this work was to determine the influence of level of supplemental protein from fish meal upon intake, and digestibility and utilization of grazed sorghum. |
Palabras claves : |
FISH MEAL; SUPPLEMENTAL FEEDING. |
Thesagro : |
ALIMENTACION COMPLEMENTARIA; CONCENTRADO DE PROTEINAS DE PESCADO; DIGESTIBILIDAD; HARINA DE PESCADO; MEJORAMIENTO NUTRICIONAL; NUTRICION ANIMAL; SORGHUM; SUPLEMENTOS; TERNERO. |
Asunto categoría : |
L02 Alimentación animal |
Marc : |
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Registro original : |
INIA Tacuarembó (TBO) |